top of page

Zonder ambitie géén meetbaar resultaat. We willen ons als vereniging ontwikkelen binnen de mogelijkheden die er zijn. E.H.R.C. Marathon staat voor een gezonde ontwikkeling van de rolschaatssport midden in de huidige maatschappij. We willen een verbindende factor zijn en mensen uit de regio Haaglanden bij elkaar brengen. Met een groot aantal vrijwilligers wordt er gewerkt aan een succesvolle vereniging. Succesvol is niet alleen het wedstrijdresultaat maar ook aspecten als veiligheid, sportiviteit, respect, gezelligheid, normen en waarden. Zowel op de rolschaatsbaan als daarbuiten willen wij onze leden een succesvolle sportomgeving aanbieden. Recreatief of prestatiegericht, man of vrouw, passief of actief, jong of oud. Als speler of als speelster, als supporter of als vrijwilliger. Binnen onze vereniging is voor één ieder plaats.

 

Was getekend.

 

Bestuur E.H.R.C. Marathon

 

Ambitie ... een vereiste !

De vereniging E.H.R.C. Marathon is een Haagse vereniging die voor de gehele stad Den Haag (Stad voor Recht en Vrede) en voor de regio Stadsgewest Haaglanden, kortweg Haaglanden, beschikbaar is om aan de inwoners de rolschaatssport aan te bieden. De stadsregio Haaglanden in Zuid-Holland omvat negen gemeenten met in totaal ongeveer een miljoen inwoners. Den Haag 509.000, Zoetermeer 125.000, Westland 104.000, Delft 100.000, Leidschendam-Voorburg 74.000, Pijnacker-Nootdorp 52.000, Rijswijk 48.000, Wassenaar 26.000 en Midden-Delfland 19.000 inwoners. 

 

In de buurt van de stadsregio Haaglanden liggen nog meer grote plaatsen. De agglomeratie van Leiden met iets meer dan een kwart miljoen mensen en de Stadsregio Rotterdam met een inwoneraantal van bijna 1,2 miljoen mensen zijn direct gelegen aan stadsregio Haaglanden.

 

 

Het sportverzorgingsgebied ... Stadsgewest Haaglanden !

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page