Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

De jeugdcoaches zijn tevreden

Afgelopen zaterdag waren er weer eens jeugdwedstrijden op rolschaatsbaan Zuiderpark. Het was alweer lang geleden dat er een dergelijk evenement in het Zuiderpark werd georganiseerd. De kans om de vorderingen en het plezier van de jeugdige sporters van meerdere verenigingen te gaan bewonderen. De redactie vroeg aan één van de clubjeugd trainers/coaches of hij tevreden kon terug kijken.

Tevreden

Ja, Ton Adam was zeker tevreden over hetgeen hij heeft meegemaakt. Hier onderstaande artikel is volledig door de redactie overgenomen.

"Het beloofde een mooi zonnig weekend te worden en dat was het !!!!. Zaterdag heeft de jeugd weer een aantal Top wedstrijden neer gezet 3 vs 3 voor de u 12 met als tegenstanders Marathon u12

( gemixt ) en Moerkapelle/ Zaandam /Brunssum /Antwerpen / lichtstad / Dordrecht, (gemixt). Wat waren het leuke wedstrijden en zeker met de allernieuwste spelers erbij die hebben gestreden om er een leuke dag van te maken en natuurlijk ook wat winst geboekt.

Zaterdag mocht ook de U 16 aantreden om 2 wedstrijden voor de Competitie tegen Moerkapelle en Brunssum ( gemixt met Antwerpen ) te mogen spelen en die werden afgesloten met 2 x zege ( winst ) voor Marathon den Haag. Het waren 2 mooie wedstrijden en vooral die tegen Brunssum daar er mooi en prima Hockey werd gespeeld wat een leuke snelle en harde pot was dat.

Het was een mooi weekend met prachtig weer en wederom weer perfect geregeld door de

organisatie van Marathon den haag en de organisatie van Stadsspelen Den Haag. Dank daar voor.

Ook wil ook de ouders en alle vrijwilligers extra bedanken voor hun tijd en inzet voor onze vereniging

Dat mag zeker wel even verteld worden !!!!!!!".

Ton Adam.

Jeugd traktaties in de club kleuren gemaakt door Anita Ooms


58 keer bekeken0 reacties

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017