Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

Initiatief WhatsApp avonden voorziet in een behoefte

Afgelopen maandagavond was de eerste mogelijkheid om "live" met de club te "app-en". Het blijkt dat er vragen zonder antwoord zijn binnen de club maar ook van buiten de club. Gelukkig konden we alle vragen direct van een antwoord voorzien. Deze behoefte stimuleert om ook komende maandagavond 16 september weer gereed te staan. ​

== content 05-09-19 ============================================================

Gedurende de komende maandagavonden van de maanden september en oktober is het vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur mogelijk om via de ClubWhatsApp (06 339 121 91) vragen te stellen over je club E.H.R.C. Marathon. Heb je een vraag of opmerking over je clublidmaatschap, het sportaanbod, je wedstrijden, het clubverenigingsleven, je trainingen, de indoor en outdoor accommodatie, etc. Stel deze. Je hebt via je smartphone "live" contact met de club. Jouw club.


41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017