Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

"Join the team" laat goede indruk achter in Duitsland

"Join the team" is een gelegenheidsformatie en een mix van sporters van de verenigingen Z.R.C./ Pauwin uit Zaandam en E.H.R.C. Marathon en bestond ditmaal uit vier nationaliteiten. Deze formatie heeft het afgelopen weekeinde eervol de clubkleuren van beide verenigingen verdedigd tijdens het internationale rolhockey toernooi te Recklinghausen (Duitsland).

Het team speelde vijf internationale wedstrijden waarvan er twee werden gewonnen en drie nipt werden verloren. Het liet speltechnisch een goede indruk achter en ook de presentatie van het team kon organisator Joahannes Rindfleisch bekoren. "Ik ben blij met de deelname van het team uit Nederland en bij deze de uitnodiging voor volgend jaar want zo'n team wil iedere organisator op zijn affiche hebben staan".

=======================================================================

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september neemt een Nederlandse topklasse team deel aan het goed georganiseerde internationale 16e drielanden rolhockeytoernooi om de Recklinghauser Bergmann Cup te Duitsland.

Het team wat gaat deelnemen bestaat uit sporters van de vereniging Zaanse Roller Club uit Zaandam en E.H.R.C. Marathon uit Den Haag en bezit maar liefst vier nationaliteiten. De afgesproken voertaal in het team is Engels. De samenstelling van dit Topklasse team ontstaat door dat de steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam door werk en studie zogenaamde expats aantrekt. Dat zijn ook jonge sporters uit de top rolhockeylanden die graag hun verblijf in Nederland combineren met het beoefenen van hun favoriete tak van sport.

Trainingen

De trainingen worden gehouden in sporthal De Struyck te Zaandam en de open lucht accommodatie in het Haagse Zuiderpark. Door de onderlinge goede sportsfeer in de trainingsgroep hebben de sporters het erg naar hun zin tijdens de trainingen. Uit deze groep is inmiddels een wedstrijdteam ontstaan die deelneemt aan de Nationale rolhockeycompetitie.

Buitenland

De verrichtingen van het wedstrijdteam is inmiddels in het buitenland opgevallen en het team heeft nu voor het komende weekeinde één van de meerdere uitnodigingen geaccepteerd. De Duitse organisator Johannes Rindfleisch is dan ook zeer verheugd over de komst van het team: "Als vereniging hebben wij altijd een goed contact met de Nederlandse teams en zijn dan ook blij dat dit team bij ons op de deelnemerslijst staat".

Info Join the team

Wil je info over het team of wil je een keer meetrainen met deze groep gevorderden? Gebruik dan het mail adres jointheteam@ehrc-marathon.com. Je kan worden opgenomen in de trainingsgroep waaruit dan weer met regelmaat een wedstrijdteam wordt samengesteld. De sporters welke gaan deelnemen aan het hier onderstaande toernooi zijn ook onderdeel van de trainingsgroep.

Foto: Jhoanna Contreas


203 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017