Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie commissie

Hé, komen jullie zaterdag 21 september ook kijken?

Aanstaande zaterdag 21 september zijn de mannen weer te bewonderen op rolschaatsbaan Zuiderpark. De gehele dag zijn er jeugdwedstrijden voor verschillende jeugdklassen en spelvormen waarbij Ton en Mark de Haagse sporters gaan begeleiden.

==========================================================================

Wij zijn Ton en Mark, de jeugd trainer-coaches van onze club jeugd. Bij de trainingen krijgen we assistentie van trainer Randy en van (keeper) trainer Wim. Daar zijn wij blij mee. De jeugd wordt beter en beter. Komen jullie ook kijken naar hun vorderingen? Komende zaterdag hebben we een competitieronde op rolschaatsbaan Zuiderpark, van 09.00 uur tot 17.00 uur. Komen jullie kijken?

Links Mark en rechts Ton Foto: B. Fresco Berkel en Rodenrijs


191 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017