top of page
Zoeken
  • Door: Technische Commissie Trim-rolhockey

Het kan weer, trim-rolhockey voor volwassenen

In de jaren 2014-2016 was het een groot succes. Trim-rolhockey voor volwassenen. Een uurtje in de week lekker bewegen op rolschaatsen met bal en stick. Voor beginners, voor herintreders. In de gezonde buitenlucht gedurende het out-door seizoen van de club op rolschaatsbaan Zuiderpark.

De afgelopen jaren waren de deelnemers zo enthousiast dat zij zijn doorgeschoven naar de reguliere teams van de club of dat zij een andere vorm van bewegen hadden gekozen. Het trim rolhockey kwam op een laag pitje te staan. Maar nu is weer het initiatief genomen om in groepsverband te gaan rolschaatsen. Het Trim-rolhockey is weer terug van weggeweest.

Informatie

Wil je een keer meedoen? Lijkt het je wat om met gelijkgestemden (rollend) te gaan bewegen?. Via de clubwebsite geeft het item "beweegaanbod" meer informatie over het Trim-rolhockey. Of stuur een whatsApp (06 339 121 91) naar de club met een "binnen 24 uur reactie-garantie". Het Trim-rolhockey maakt onderdeel uit van het E.H.R.C. Marathon be fit! programma.

Rolschaatsen met bal en stick is fun

,


96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page