Zoeken
  • Door: Marketing&Communicatie Commissie

Clubbijdrage aan Haags Sportakkoord

Dat we als club véél te danken hebben aan de Haagse sportambtenaren en de opvolgende sportwethouders Karsten Klein en Rabin Baldewsingh mag overduidelijk zijn. In de afgelopen jaren hebben ambtenaren en politici de club op allerlei gebied hulp aangeboden. Het ziet er naar uit dat de onlangs geïnstalleerde sportwethouder Richard de Mos uit hetzelfde goede (sport) hout is gesneden.

Om de hier bovenstaande reden was het meer als logisch dat onze club de gemeentelijke uitnodiging, om deel te nemen aan één van de stadsgesprekken, heeft aangenomen en hierdoor een bijdrage kon leveren aan het tot stand komen van het Haags Sportakkoord 2022. Een plan waarin de sportafspraken voor de stad worden opgenomen. De topsporthal van sportcampus Zuiderpark was door de organisatie voor de deelnemers op een inspirerende wijze ingericht met thematafels.

Startschot en afsluitend drankje

Het startschot van de avond werd gegeven door Eelco Koolhaas en Richard de Mos waarna veel sportkennis aan de thematafels gingen zitten om onder leiding van een tafelvoorzitter en verslaglegger thema's als o.a. Accommodatie, Vrijwilligers en Goed Bestuur, te bespreken. Typerend waren de afrondende woorden van de sportwethouder die onder andere het unieke verenigingsleven benadrukte en de aanwezigen dan ook van harte uitnodigde om met hem in het sportcafé een afsluitend "biertje" te komen drinken.

Thematafel Basket- Accommodaties in actie Foto: Eelco Koolhaas


52 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017