Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

Onze jeugd zwoegt, zweet en lacht

Afgelopen zaterdag werd in het dorp Moerkapelle, op 20 kilometer afstand van rolschaatsbaan Zuiderpark, jeugdrolhockey gespeeld in het plaatselijke Dorpshuis. Jeugdteams uit Antwerpen Moerkapelle, Eindhoven, Antwerpen, Brunssum, Zaandam en het Haagse werkten met elkaar op één dag 30 wedstrijden af. Het werd een leuke sportdag voor onze jeugdleden en daarom zocht de redactie van deze website één van onze club jeugdtrainers op voor een kleine toelichting.

Eén van de jeugdtrainers is Ton Adam die samen met jeugdtrainer Mark Holierhoek ook afgelopen zaterdag onze jeugdspelers weer van een goede begeleiding kon voorzien. Trainen is leuk maar als je weet waarvoor je traint (voor wedstrijden dus) worden de trainingen ook weer interessanter.

Ton Adam: "De dag begon regenachtig maar gelukkig konden we in Moekapelle overdekt jeugdrolhockey spelen. Om 09.00 uur begonnen de wedstrijden al welke ook dit keer prima waren geregeld door de gastheer Rolling 90. De grote hoeveelheid wedstrijden waren heel leuk om te bekijken en er waren zeker enkele bijzondere wedstrijden die nog leuker waren om te volgen. Uiteindelijk werd het een super evenement en hierdoor een zeer geslaagde dag om met de jeugd de mooiste en snelste sport te zien spelen. Veel dank voor deze zeer geslaagde dag".

E.H.R.C. Marathon jeugd coaches-trainers Mark Holierhoek (links) en Ton Adam (rechts) Foto: E.Bal-Rijen


83 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017