Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

Veteranen 2 spelen vriendschappelijk

Veteranenteam 2 van onze vereniging heeft hedenavond een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld in het Noord Hollandse Zaandam. Gastheer en tegenstander was de Zaanse Roller Club en scheidsrechter Ben Veerman kon na een ruststand van 3-3 bij een eindstand van 7-7 de gelijkopgaande vriendschappelijke wedstrijd beeindigen.

Het team van E.H.R.C. Marathon veteranen 2 aanvoerder Rolf Repko bestond verder uit de spelers Mark Holierhoek, Randy van Dongen, Roy Korver, Ralph Kersten, Ed Ros, Ton Adam en keeper Jim Verharen. Invallers Randy en Jim hadden de zware taak om de gebleseerde veteranen 2 keeper Fons Overmars, de spelers Marco van den Hazel (vakantie) en Rob Sorensen (werk) te vervangen.


154 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017