Zoeken
  • Door: Interim Bestuur E.H.R.C. Marathon

Fijne zomerperiode toegewenst

Het (interim) Bestuur wenst alle rolschaatsliefhebbers een fijne zomerperiode. Een periode zonder rolhockey. Misschien neem je een "break" in het voor- of najaar. Wellicht blijf je nu gewoon aan het werk en geniet je op je vrije momenten van het mooie weer of doe je het zelfde op een camping in Nederland. Of eindelijk tijd voor het pretpark, die boswandeling, je tante blij maken, een museum bezoeken, een buitenlandse reis of één van die vele huisklusjes. We nemen met onze favoriete tak van sport in de zomerperiode even gas terug.

Het clubsecretariaat is inmiddels gesloten. De club is tot en met 5 augustus a.s. niet bereikbaar. Wil je wat weten of heb je een vraag?, stuur een mail via het adres secretaris@ehrcmarathon.com. Laat de clubmailbox ontploffen. Geeft niet. Want ook het (interim) Bestuur heeft dan weer voldoende energie opgedaan.


19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017