top of page
Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

Senioren sluiten eerste deel van het seizoen af

Afgelopen donderdagavond hebben de senioren het eerste deel van het seizoen afgesloten en gaan zij nu energie op doen tijdens de komende zomerstop. De eerste training na deze stop staat gepland op donderdag 30 augustus a.s., rolschaatsbaan zuiderpark.

Na wat trainingsstof door trainer Manuel werd de laatste training afgerond in partijvorm door middel van drie gevormde trainingsteams welke in een halve competitie tegen elkaar uitkwamen. Na de sportieve inspanning werd het sociale "drinks and bites" ditmaal naar een nog hoger niveau gebracht. Rondom een brandende vuurkorf werd er gegeten door middel van een bbq en werd er ge-toast op de komende rolhockey vrije periode.

13-07-18, The social Drinks & Bites after the trainingssession


83 weergaven0 opmerkingen

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page