Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

Schrijf je in voor Blockjam 2vs2 jeugdrolhockey

Op zaterdag 7 juli zal Blockjam Escamp plaats gaan vinden in het Skatepark Zuiderpark en Rolschaatsbaan Zuiderpark. Op deze dag van 12.00 uur tot 18.00 uur zijn beide accommodaties het decor van diverse jeugd activiteiten. Blockjam Escamp is een Urban wijkfestival dat wordt georganiseerd voor en door jongeren. Daarnaast is het een cultureel, creatief, informatief en sportief evenement waar de jongeren uit het stadsdeel zelf aan mee kunnen organiseren, de kans krijgen hun eigen talent te ontdekken, te tonen, te etaleren en verder te ontwikkelen. Tevens kunnen zij vragen stellen aan professionals op het gebied van gezonde vrijetijdsbesteding, diverse sportverenigingen, wijk activiteiten en werk- en toekomst. Urbansport Het biedt het stadseel een kans om belangrijke jongeren-/participatiethematiek te benadrukken. Vooral Urbansport, dance en creativiteit is op dit moment zeer populair onder jongeren en kan dus goed ingezet worden om jongeren te activeren en te doen laten participeren in de wijk. Het uitgangspunt van het festival is om jongeren te betrekken, te activeren, te begeleiden en te laten participeren in een wijkgericht festival. Etalage Het festival zelf verzorgt hierbij de paraplu functie, bedoelt als één grote etalage voor een breed scala aan organisaties uit het stadsdeel. Tijdens het festival kunnen de organisaties zich vertegenwoordigen in het kader van gezonde vrijetijdsbesteding, kennismaking en toeleiding van jongeren naar verenigingen op een interactieve informatiemarkt. Blockjam XL is een initiatief van The Hague Street Art, project van Stichting Aight 2vs2 jeugdrolhockey Onze vereniging is een onderdeel van Blockjam. De jeugd kan het spel 2vs2 jeugdrolhockey op de rolschaatsbaan spelen. Doe je ook mee? Ook niet leden van E.H.R.C. marathon zijn van harte welkom. Geef je gegevens op via het mailadres tcr@ehrcmarathon.com. Nog nooit rolhockey gespeeld en je wilt het een keer proberen? Dat kan. Geef dit op, begeleiding aanwezig en het bruikleen materiaal ligt voor je klaar. Tot slot Blockjam Escamp, voor iedereen, zaterdag 7 juli 2018, van 12.00 tot 18.00 uur, entree gratis, Zuiderpark (skatepark en rolschaatsbaan), Meester P. Droogleever Fortuynweg. Meer Blockjam info: https://www.blockjam-denhaag.nl/

Het hangt er al dagen. Aan het toegangshek van de rolschaatsbaan. Blockjam Escamp.


17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017