Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

Primeur "BINKIES" op rolschaatsbaan Zuiderpark

Onder de leden van de club zijn vaak hele mooie kwaliteiten te ontdekken. Dit keer verraste senioren lid Randy van Dongen ons. We wisten natuurlijk dat hij een metaalvakman was. Maar nu heeft hij iets gemaakt waar wij als rolhockeyers wel héél erg blij van zijn geworden.

Het is niet altijd zo dat er tijdens een training voldoende keepers zijn of de trainer wil de schietvaardigheden extra trainen. Daar zijn allerlei manieren voor. Maar wat Randy heeft ontworpen en uiteindelijk zelf gemaakt is wel héél erg uniek.

Primeur

Tijdens de donderdag training van 7 juni 2018 was er de primeur. "Designer and Constructor" Randy bracht de "BINKIES" (ja, dat is de naam) op een snelle manier aan op de doelpalen. Het unieke van dit product is dat, als je de schijf met de bal raakt deze heel zichtbaar naar achteren klapt én na 2 seconden weer terug keert in de beginstand. Dus géén sportersdiscussie omtrent het wel of niet raken. Als extra is er bij het raken van de schijf ook een fraai geluid te horen. Een bonus bij de viering van de voltreffer. Kortom. Een uniek product.

Te koop

Op de vraag of het product te koop is antwoord Randy: "Alles is te koop maar in dit product zitten zoveel materiaal- en arbeidsuren dat ik er géén commerciele prijs aan kan hangen. Zie het als een gimmick voor mijn club". Maar het was gisteravond géén grapje. De sporters reageerden erg enthousiast op het product. Zo enthousiast zelfs dat de eigen keeper even moest wijken voor deze primeur.

Naam

We konden het niet nalaten om de vraag te stellen waarom het product de naam "BINKIES" heeft gekregen?

Randy met een brede grijns: "Ha, ha... ik weet waarom maar vraag dat maar aan mijn teamgenoten". Zijn teamgenoten reden snel weg na het aanhoren van die vraag dus blijven we voorlopig in het ongewis waarom "BINKIES", "BINKIES" heten.

Informatie

Wil je meer informatie over het product "BINKIES" stuur dan een mail naar materiaal@ehrcmarathon.com en het antwoord volgt snel.

Rolschaatsbaan Zuiderpark. "Designer and Constructor" Randy trots poserend bij zijn product "BINKIES"

I


71 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017