Zoeken
  • EHRC MARATHON

Stadsspelen met rolhockey, doe je mee?

De gemeente Den Haag organiseert voor de derde keer de Stadsspelen. In alle stadsdelen hebben sportorganisaties en verenigingen de afgelopen periode sportieve activiteiten en evenementen georganiseerd. Hagenaars kunnen samen met buurtgenoten hun sport beoefenen en kennis maken met nieuwe sporten. Iedereen kan meedoen: jong en oud, sporters en niet-sporters, mensen met een beperking of zonder beperking. Samen sporten en van sport genieten staat centraal.

Op 16 en 17 juni worden de Stadsspelen afgesloten met een groot evenement in de Sportcampus Zuiderpark en op rolschaatsbaan Zuiderpark. Op de zaterdag (16 juni) worden er ook jeugdrolhockeywedstrijden gespeeld. Tussen 11.00 en 15.00 uur op de rolschaatsbaan, door kinderen met een basisschoolleeftijd, Kom kijken hoe dat gaat? Als je op de accommodatie komt vraag dan naar onze gastvrouw, mevrouw Anita Ooms, zij weet alles. Er is ook ruimte om zelf mee te doen. Rolschaatsen zijn te huur en bal en stick kun je in bruikleen krijgen. Alvast reserveren? Dat kan. Stuur een mail naar secretaris@ehrcmarathon.com, geef je schoenmaat op en rolhockeyen maar!

Meer info over de Stadsspelen? Bezoek de website www.stadsspelendenhaag.nl


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017