Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

Rolhockey spelen op je camping? Dat kan.

Je bent regelmatig in het Zuiderpark. Voor in-door of out-door rolhockey. Op de rolschaatsbaan of in de campus. Bij mooi weer dacht je vaak hoe het zou zijn om in het Zuiderpark te kamperen. Dat kan. De Buurtcamping! Van 13 tot en met 15 juli 2018 wordt het Zuiderpark omgetoverd tot een Buurtcamping. Het wordt geweldig. De mogelijkheid om er samen een mooi kampeerweekend van te maken. Kamperen naast je rolschaatsbaan. Lekker vrij rolhockey spelen op je camping. Hoe leuk is dat? Meer info https://zuiderpark.debuurtcamping.nl/

Kamperen naast de rolschaatsbaan


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017