Zoeken
  • Door: Dagelijks bestuur E.H.R.C. Marathon

Onze club weer eens een slecht gastheer

Het bestuur van de vereniging heeft de hoop opgegeven en is verbolgen over het feit dat zondag 27 mei de warmwaterinstallatie van de kleedkamers rolschaatbaan Zuiderpark wederom in storing is gevallen. Het bestuur is reeds twee jaar met de Verhuurder (Gemeente Den Haag) over dit onderwerp in gesprek. Doch zonder beoogd resultaat.

De club wil graag voor al haar bezoekers op de sportacommodaties een goede gastheer zijn. Dat vinden wij heel normaal en zo hoort het ook. Doch met de Gemeentelijke sportacommodatie rolschaatsbaan Zuiderpark gaan een aantal zaken niet goed waardoor die gewenste gastvrijheid in het geding komt.

Belastinggeld

Eén van de zaken is de continue in storing vallende warmwaterinstallatie voor de kleedkamers. Het clubbestuur is reeds twee jaar met de Verhuurder (de gemeente Den Haag) in gesprek om dit euvel op te lossen. Na een storing verschijnt er weer een installatiemonteur in opdracht van de Verhuurder om vervolgens na een korte periode weer terug te keren voor een nieuwe storing. Duizenden euro's belastinggeld is inmiddels aan installatiebedrijven uitgekeerd zonder het goede resultaat. Van dat geld had de financiering van een nieuwe installatie inmiddels plaats kunnen vinden.

Lange reis

Op zondag 27 mei was onze club o.a. gastheer van de vereniging R.C. De Lichtstad uit Eindhoven. In de topklasse kwam het seniorenteam van de club uit tegen de runner-up van de Nederlandse competitie. Het seniorenteam behaalde een verdiende overwinning van 5-4 en kreeg hierdoor aansluiting met de top drie. Ook de bestuurders hadden ditmaal vrolijke gezichten maar dat veranderde snel na het bericht van een weer in storing gevallen warmwater voorziening. Voor de leden van de club zéér vervelend en voor het team uit Brabant zelfs genant. De lange reis terugreis naar Eindhoven zonder een douche te kunnen gebruiken in Den Haag. Slecht gastheerschap van E.H.R.C. Marathon. Wat zou de Verhuurder vinden van zoveel Gemeentelijk onvermogen? Dinsdag weer een clubtrainingsavond. Met een paar honderd euro voor de installateur zal de warmwaterinstallatie wel weer een paar dagen werken...

Een normale voorziening na het sporten, de douche. Is een onzekere factor op rolschaatsbaan Zuiderpark.


128 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017