Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie commissie

Knappe overwinning seniorenteam

Het seniorenteam heeft zondag in haar thuiswedstrijd tegen runner-up R.C. De Lichtstad uit Eindhoven in de Topklasse een knappe overwinning behaald. Na het laatste fluitsignaal stond er een overwinning van 5-4 op het scoreboard.

Het team van trainer Manuel Domingos toonde op rolschaatsbaan Zuiderpark een eenheid en ook door het goede spel van de tegenstander werd het een aantrekkelijke wedstrijd. Het was dan ook lang niet duidelijk welk team aan het langste einde ging trekken. De line up van het winnende team was Jim Verharen (keeper), Wim Meijer (keeper), Randy van Dongen (aanvoerder), Jordy Veerman, Oriol Rocabruna, Joran Hartkamp, Huey Verbeek en Beltran Vagni.

Huey Verbeek (7), Randy van Dongen (3), keeper Wim Meijer en de Argentijnse aanwinst Beltran Vagni stoppen een schot van R.C. De Lichtstad.

Foto: Eef Bal - Rijen.


92 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017