Zoeken
  • Door: Dagelijks bestuur E.H.R.C. Marathon

Ontmoet stagiere ROC Mondriaan

Binnen onze vereniging is ROC Mondriaan student Semmi Adam vanuit haar MBO opleiding Sport- en bewegingsleider verantwoordelijk voor een goed verloop van de dagorganisatie tijdens de jeugdrolhockeydag op zaterdag 26 mei aanstaande (kerntaak 2). Haar functie binnen dit project is die van projectleider en ze heeft in de daguitvoering steun van één van de clubcommissies, de Technische Commissie Rolhockey.

Vind je het leuk om te weten wat deze studie haar gaat brengen? Wil je weten wat haar functie in de voorbereiding, de dag zelf en de nazorg mag betekenen? Spreek haar dan aan. Ze zal je het met véél plezier willen vertellen. Overigens is ze herkenbaar in haar rode ROC Mondriaan kleding. Naast de beoordeling van haar voorbereidings documenten zal zij op 26 mei ook bezoek krijgen van een ROC Mondriaan vertegenwoordiger die haar uitvoering van kerntaak 2 (evenement) examen, zal beoordelen.

Versie 2 april 2018

Onze vereniging heeft een erkende status als leerbedrijf via de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en geeft MBO en HBO studenten de gelegenheid om bij de vereniging beroepservaringen op te doen. De vereniging heeft daarvoor speciaal binnen haar organisatie een stagebegeleider aangesteld.

Op dit moment is een stagiere bij de vereniging werkzaam die van uit haar opleiding Sport- en bewegingsleider bij het ROC Mondriaan (BOL 3) bezig is met het project "Jeugdrolhockeydag".

Deze dag in de komende maand mei staat in het teken van jeugdrolhockeywedstrijden met side events en zal plaats vinden op rolschaatsbaan Zuiderpark. De stageplaats is geplaatst in de verenigings M-lab (opleidingen) en organisatorisch is de stagiere opgenomen in de Technische Commissie Rolhockey.

ROC Mondriaan

De samenwerking voor MBO studenten is met het ROC Mondriaan, een Regionaal Opleidingen Centrum in de regio Haaglanden. Zij verzorgen middelbaar beroepsonderwijs,volwasseneneducatie en functiegerichte trainingen. Als ROC bevorderen zij de arbeidsmarkt- en/of maatschappelijke deelname van deelnemers. ROC Mondriaan telt 17.000 MBO-studenten en 3000 educatie studenten inclusief vavo. De organisatie heeft ongeveer 2000 medewerkers.

Informatie

Ook interesse in een stageplaats bij de E.H.R.C. Marathon? De rolschaatsvereniging in het Zuiderpark. Stuur een interessemail via secretaris@ehrcmarathon.com. Naast de inmiddels ingevulde stageplaats opleiding Sport- en bewegingsleider (BOL 3) is er een stageplaats beschikbaar voor de opleiding Medewerker marketing en communicatie (BOL 4).

Semmi Adam (tweede van rechts met haar medestudent) bezig met strand activiteiten voor een basisschool


58 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017