Zoeken
  • Door: Interim Bestuur E.H.R.C. Marathon

Bonte verzameling rolhockeyers richting Zaandam

Reeds een aantal jaar organiseert de vereniging Z.R.C. Pauwin een rolhockeytoernooi voor volwassenen in haar sporthal de Struyck te Zaandam. De 7e editie heeft een opvallend deelnemersveld. Van Belgische internationals, welke in voorbereiding zijn op het Europees Kampioenschap landenteams, tot aan veteranen rolhockeyers.

Naast het seniorenteam en de beide veteranenteams van onze vereniging nemen ook de nationale teams van Belgie en India deel aan het evenement. De overige deelnemers zijn het Franse JA Drancy (titelverdediger editie 2017), Rollerhockey South (Ierland) en de gastheren uit Zaandam.

Programma en adres

Het programma start op vrijdag 11 mei (10.00 uur tot en met 18.00 uur) en eindigt op zaterdag 12 mei (09.00 uur tot en met 17.00 uur). Adres: Sporthal de Struyck, Professor Struyckenstraat 19 te Zaandam.


17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017