Zoeken
  • Door: Interim bestuur E.H.R.C. Marathon

Sportpolitiek leeft in Den Haag

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart was afgelopen dinsdagavond het Haags Sportdebat in het sportcafé van sportcampus Zuiderpark. Negen politieke partijen gingen met elkaar de strijd aan onder leiding van gastpresentator Tom van 't Hek. Natuurlijk was een vertegenwoordiger van ons Interim bestuur aanwezig tijdens deze zeer goed bezochte bijeenkomst, want de Haagse politiek kan véél voor onze sportvereniging betekenen.

De avond werd georganiseerd door voormalig toptennisster Marcella Mesker, de Haagse adviesraad voor sport en de Stichting werkgever sportclubs Den Haag. De politici in het panel hebben hun plannen bekend gemaakt voor de komende vier jaar en voor- en tegenstanders in de zaal hadden de kans om er op te reageren.

Stemwijzer

Natuurlijk geven wij géén stemadvies doch we kunnen wel een ranking geven over de negen politieke partijen die met hun sportparagraaf uit het verkiezingsprogramma het beste aansluiten bij de mogelijkheden en ambitie van onze vereniging. Na het aanhoren van de antwoorden op de stellingen komen we tot de volgende ranking: 1. CDA, 2. VVD, 3. D66, 4. Groep de Mos, 5. PvdA, 6. Haagse stadspartij, 7. Groen Links, 8. Studenten actie en 9. Islam Democraten. Het hierbovenstaande is natuurlijk alleen gebaseerd op het sportgedeelte uit het verkiezingsprogramma van de desbetreffende politieke partij. Meer info via:

file:///C:/Users/robve/Downloads/Verkiezingskrant%20Den%20Haag%20(1).pdf

Volle bak tijdens het Haags sportdebat in sportcafé sportcampus Zuiderpark Foto: Sebastiaan Nederhoed


34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017