Zoeken
  • Door: Interim bestuur E.H.R.C. Marathon

Hij is er weer, het A-Z document

Om een vereniging naar behoren te laten functioneren zijn er rechten en plichten voor de leden. Daarvoor is het A-Z document een heerlijk document omdat het informatie geeft over de meest belangrijke verenigingsonderwerpen. Het Interim bestuur heeft de verouderde versie weer van een update voorzien. Binnenkort vinden de leden en donateurs het geactualiseerde A-Z document in hun mailboxen.

En natuurlijk kan je bij onduidelijkheden een mail sturen naar de secretaris (secretaris@ehrcmarathon.com) of stel je vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden. Door het A-Z document krijg je nog meer sportplezier bij de vereniging E.H.R.C. Marathon.


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017