top of page
Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

Opgedroogde oliebollen

Inmiddels is gebleken dat de eerste competitieronde van alle categorien door de organisator rondom de datum van onze verenigingsactiviteiten de Nieuwjaarsborrel-Oliebollenwedstrijden-Algemene Ledenvergadering is gepland. Omdat we primair een sportclub zijn heeft ons Bestuur besloten om de drie verenigingsactiviteiten op 28 januari 2018 te verplaatsen.

Een geschikte datum wordt gezocht. Het mag duidelijk zijn dat ná de maand januari de oliebollen inmiddels opgedroogd zijn... Zodra de nieuwe datum bekend is zal het Bestuur deze met het dagprogramma bekend maken.

==================== bericht 27 december 2017===========================

De heerlijke kerstdagen zijn weer achter de rug en we kijken uit naar een nieuw verenigingsjaar. Daarom deze datum alvast voor je agenda. De E.H.R.C. Marathon Nieuwjaarsborrel 2018 wordt gehouden op zondag 28 januari (16.30 uur) in sportcampus Zuiderpark. De digitale uitnodigingen volgen spoedig.

Naast de Nieuwjaarsborrel organiseert de vereniging op deze dag voor de leden zogenaamde oliebollenwedstrijden (14.00 uur) en de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (12.30 uur). ​


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page