Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

En toen kwam er weer eens sneeuw...

De plek in het Zuiderpark werd ooit door de Gemeente uitgekozen want de erfpacht van de grond aan de Savorin Lohmanlaan zou worden beeindigd. Voor woningbouw. De Marathon rinck zou op termijn in Kijkduin gaan verdwijnen. Om de Haagse rolschaatsers een toekomst te geven onstond in 1958 de gemeentelijke rolschaatsbaan Zuiderpark. Na al die jaren is het een Haagse iconisch sportplek geworden. Zoveel rolschaatshistorie. Jaar in en jaar uit. De weersomstandigheden hebben vrij spel. Het onderhoud van de accommodatie is daarom een belangrijk onderdeel. En toen kwam er weer eens sneeuw. Ja, het blijven mooie plaatjes in dat stadspark van Den Haag.

Maandag 11 december 2017, ... en toen kwam er weer eens sneeuw


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017