top of page
Zoeken
  • Door: Geschiedenis Commissie

Haagse oud rolhockey internationals gezocht

Woonde je in Den Haag en/of was je lid van een Haagse rolhockeyvereniging in de periode dat je uitkwam voor het Nederlands rolhockey seniorenteam? Zo ja, dan kom je in aanmerking voor de status Haags Oud International. Een nieuw platform in Den Haag om de Haagse sport te eren en te steunen.

Om deze reden is er een bijeenkomst gepland om dit nieuwe platform het daglicht te laten zien.

Bij deze de uitnodiging om op zaterdag 18 november a.s. om 15.00 uur aanwezig te zijn bij de eerste bijeenkomst, waar uitleg zal worden gegeven over de plannen en waarop iedereen kan reageren. De bijeenkomst zal plaatsvinden in sportcampus Zuiderpark.

Topjudo

We kunnen de komende week niet trainen in de Sportcampus vanwege een top judo evenement maar als deelnemer aan de bijeenkomst wordt je ook uitgenodigd door de Judo Bond Nederland voor het bijwonen van The Hague Grand Prix Judo. Een uiterst prestigieus toernooi en maakt onderdeel uit van de World Tour. Het deelnemersveld bestaat uit de 400 beste en meest talentvolle judoka's van de wereld, zowel mannen als vrouwen, uit ruim 60 landen. The Hague Grand Prix kent een prijzenpot van $ 100.000. Iedere zege is goed voor 700 ranking punten voor de wereldranglijst, evenveel punten als een zege op de Europese Kampioenschappen oplevert. Nederland heeft als organiserend land de mogelijkheid om per gewichtsklasse vier judoka's af te vaardigen. Oranje is dus ruim vertegenwoordigd.

Aanmelden

Ben je die oud rolhockey international en je wilt het wel eens aanhoren wat de plannen zijn? Meld je dan aan via secretaris@ehrcmarathon.com.


86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page