Zoeken
  • Door: Accommodatie Commissie

Rolhockeyers maken plaats voor wereld topjudoka's

De komende week géén rolhockeytrainingen in de Sportcampus. We maken plaats voor de opbouw van een mooi topsportevenement. Uiteraard is de outdoor accommodatie voor de trainende leden beschikbaar. Maar wat is dat topsportevevenement dan? Onder dat zelfde dak waar wij nu ook te gast zijn. Waar (top) sporters vóór, tijdens en ná de trainingen/wedstrijden elkaar inspireren.

De beste en talentvolste judoka’s van de wereld komen naar Den Haag voor The Hague Grand Prix! In het weekend van 17 tot en met 19 november 2017 strijden zo’n 450 deelnemers uit 70 landen tegen elkaar op de tatami in de Sportcampus Zuiderpark. Het prestigieuze toernooi maakt deel uit van de IJF World Tour en behoort daarmee tot de vijftien belangrijkste evenementen in het internationale mondiale topjudo.

Vier jaar

Judo Bond Nederland en Den Haag hebben de Grand Prix voor de komende vier jaar naar Nederland weten te halen. In 2018 en 2019 zijn er bovendien waardevolle rankingpunten te verdienen in het kwalificatietraject naar de Olympische Spelen in Tokio. De aanwezigheid van nationale en internationale toppers is daarmee gegarandeerd.


38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017