Zoeken
  • Door: accommodatie Commissie

Geniet van het indoorseizoen, dit zijn de huisregels

Vanaf 1 oktober 2017 maken we gedurende het indoorseizoen gebruik van sportcampus Zuiderpark. De woensdagavond is onze trainingsavond. Voor en na de sportactiviteiten is het sportcafé van LOF catering geopend waardoor het sociale aspect ook haar verdiende aandacht krijgt. Om de Sportcampus voor iedereen een fijne sportlocatie te maken, zijn er door de Verhuurder wat huisregels opgesteld. De 10 specifieke E.H.R.C. Marathon huisregels 1. Vraag als sporter bij binnenkomst bij de servicebalie welke kleedkamer voor je is gereserveerd. 2. Breedtesporthal A is de rolhockeyhal. 3. Alleen de aangewezen kleedkamer (s), de gang van de kleedkamer naar Breedtesporthal A en Breedsporthal A zelf zijn de locaties waar we met rolschaatsen komen. 4. Bij trainingen verzorgt de eerste trainingsgroep de opbouw van de rolhockeyvoorzieningen en de laatste trainingsgroep verzorgt de afbouw van de rolhockeyvoorzieningen. 5. De laatste trainingsgroep zorgt ervoor dat de eventuele opvolgende huurder op het hele uur met haar sportactiviteiten kan starten en controleert bij het weggaan of Breedtesporthal A weer is opgeruimd. 6. Toeschouwers zijn van harte welkom en na binnenkomst gaan zij de trap in de entreehal op en kunnen vervolgens linksaf naar de tribune van Breedsporthal A. 7. Laat je waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. Er is een mogelijkheid om wat op te bergen in de gratis kluisjes van de kleedkamer of in de gratis kluisjes op de gangen. 8. Zorg ervoor dat alle rolhockeytassen in Breedtesporthal A tijdens het sporten, aan de kant, naast elkaar staan. 9. Breedtesporthal A is alleen toegankelijk voor de sporters op rolschaatsen, trainers en begeleiding met sportschoenen. 10. Geniet van de aangeboden sport- en horeca faciliteiten en maak er een mooi indoorseizoen van.

Huisregels Sportcampus Zuiderpark 1. Volg de aanwijzingen van het personeel op. 2. Ga sportief met anderen om, dus niet schelden of geweld gebruiken. 3. Vanwege veiligheidsredenen mag je gezicht niet bedekt zijn. 4. Zet niemand buitenspel. Voorzieningen voor mensen met een (functie)beperking mogen niet door anderen gebruikt worden. 5. Is er een calamiteit? Let dan op de aanwijzingen van de BHV-ers (bedrijfshulpverleners). Je herkent ze aan hun speciale hesjes. 6. Houd de nooduitgangen altijd vrij en gebruik ze alleen bij calamiteiten. 7. Roken mag alleen buiten op de aangewezen plekken. 8. Presteer op eigen kracht. Drugs zijn dan ook verboden in en om het gebouw. 9. Als je sport, heb je dorst. Ook een biertje is dan lekker. Alcohol krijg én nuttig je echter pas ná 16:00 uur in de hiervoor bestemde ruimtes. 10. Glaswerk, eten en drinken zijn alleen toegestaan in/bij het restaurant, bij de koffiecorners, in de kantoren en vergaderruimtes. 11. Alle wapens zijn verboden. 12. Hulphonden mogen naar binnen, alle andere (huis)dieren niet. 13. Laat de beveiliging je tas controleren als ze daar om vragen. 14. Gedraag je als een winnaar. Ongewenste intimiteiten worden niet getolereerd. 15. Pas goed op je spullen. Je bent zelf aansprakelijk voor verlies, schade, diefstal of lichamelijk letsel. Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis, op berg ze op in de gratis kluisjes in de kleedkamers/op de gangen. 16. Haal gemeenschappelijke lockers leeg aan het eind van de dag voor de volgende gebruiker. Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de receptie. 17. Schoenen die je buiten hebt gedragen of die afgeven (zwarte zolen), mag je niet gebruiken in de sportzalen. 18. Wees zuinig op de sportruimtes. Gebruik geen hars of kleefmiddelen, maar kies voor speciale middelen die geen kwaad kunnen. 19. Van start tot finish ben je als huurder verantwoordelijk voor een goede zaalwacht. Houd je aan de ingehuurde tijden, inclusief op/afbouw en het opruimen van de materialen. Laat zowel

kleedkamers als de zaal altijd netjes achter.

Zicht op breedtesporthal A, één van de rolhockeyhallen in sportcampus Zuiderpark


25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017