Zoeken
  • Door: Geschiedenis Commissie

Een terugblik: 2015, Na 12 jaar weer kampioen van Nederland

Het seniorenteam ging de afgelopen jaren steeds beter presteren en werd er gewerkt aan het uitbreiden van de selectie. Door de slechte voorafgaande verenigingsjaren kwamen er ook géén jeugdspelers "door". Langzaam maar zeker werd de selectie groter en groter waardoor het team minder kwetsbaar werd.

Ook in 2015 deed het team weer mee om de bovenste plaatsen tot dat er in de eindfase van een bloedstollende competitie kampioensmogelijkheden ontstonden. In de één en na laatste ronde kon het team in Eindhoven kampioen worden. De Haagse sporthouder de heer R. Baldewsingh was speciaal naar Brabant gekomen. Er werd zelfs een touringcar ingezet om het team te ondersteunen. Het lukte niet. Er werden twee nederlagen geleden. Er bleef nog één kans over.

Nog één kans

Zonder 29 november te Brunssum. In het verre Limburg moest het gebeuren. En het lukte. Nu twee verdiende overwinningen. E.H.R.C. Marathon na 12 jaar weer Nederlands kampioen. Naast dit kampioenschap werd ook het BeNeLux kampioenschap mee naar Den Haag genomen. Deze dag werd een historisch clubmoment.

Foto: E.Bal - Rijen


48 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017