Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie

Oud international dames zet zich in voor clubjeugd

Gespot! Terwijl de eerste herfstblaadjes op onze outdoor accommodatie neer vielen liet onze clubjeugd zich niet weerhouden van weer een heerlijke training onder leiding van jeugdtrainer Mark Holierhoek. Ditmaal liet hij zich bijstaan door twee dames rolhockeysters, club commissielid Mieke van Buuren en oud international dames Liesbeth Gordeau.

Opvallend was de aanwezigheid van oud international dames Liesbeth Gordeau. Door een blessure was zij inmiddels al maanden uitgeschakeld en werkte de afgelopen periode aan een terugkeer. Met als resultaat dat zij afgelopen zondag haar ervaring kon overbrengen aan de jeugd van onze vereniging. Liesbeth speelde in het verleden voor de inmiddels het ter ziele gegane Roller Club Residentie uit Den Haag waar sporthal De Houtzagerij in de Hobbemastraat het decor was van haar trainingen en thuiswedstrijden. Met haar team bij deze club werd zij meerde malen rolhockey kampioen van het Nederland. Haar prestaties vielen in die jaren op bij de bondscoaches dames rolhockey Leo Hilgersum en Henk van Balen en droeg zij hierdoor vaak het oranjeshirt. In het jaar 1990 werd zijn met het nationale damesteam kampioen van Europa.

Zondagmorgen 01-10-17, Mieke van Buuren (grijze trui) en Liesbeth Gordeau (blauwe trui) in actie tijdens de jeugdtraining.

Foto: Johan Roeters


114 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017