Zoeken
  • Door: E.H.R.C. Marathon Sponsor Commissie

Het Rijswijkse Vloerenhuis shirtsponsor tweede veteranenteam

Mooi dat wij als vereniging Het Rijswijkse Vloerenhuis mogen verwelkomen als shirtsponsor van ons tweede veteranenteam. Hierdoor zien deze veteranen in de blauw wit clubkleuren op de nationale- en internationale rolschaatsbanen er representatief uit. Het Rijswijkse Vloerenhuis is gevestigd aan de Verrijn Stuartlaan te Rijswijk (Plaspoelpolder).

Altijd deskundig advies op maat

Onze passie is u zo goed mogelijk te adviseren in de aankoop van uw nieuwe laminaat of lamelparket vloer en wat daarin de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld welke ondervloer u nodig heeft voor uw situatie en type woning? Heeft u vloerverwarming welke ondervloer is daar bij nodig ? Wij geven u antwoord op deze vraag. Laminaat in natte ruimtes is ook mogelijk wij geven u hier graag advies over. Er komt veel bij kijken als u overgaat tot de aankoop van een nieuwe vloer, wij als Quick-Step adviseurs geven u graag antwoord op uw vragen zowel telefonisch als in onze Quick-Step Diamond Store. Heeft u het op de dag te druk geen probleem neem contact met ons op en wij plannen met u gewoon een avondafspraak in onze Quick-Step Diamond Store.

Raamdecoratie

Binnen onze Quick-Step Diamond Store kunnen wij ook raamdecoratie leveren, Gordijnen | Vitrage | Rolgordijnen | Vouwgordijnen | Jaloezieen | Plisse | Prestige | Perfect Fit . Vraag naar de mogelijkheden aan onze adviseurs voor elk raam type hebben wij een oplossing. Zo bent u binnen onze store gelijk klaar op gebied van vloeren en ramen.

Wij kunnen u ook onze legservice aanbieden tegen een zeer redelijk tarief. Voor informatie over deze service en de voorwaarden adviseren wij u om contact op te nemen via de email of per telefoon. Als u gebruik maakt van onze legservice heeft u 2 jaar garantie op de plaatsing van de vloer.

Contact

Wij houden van direct contact met de klant. Heeft u vragen bel ons gerust wij staan u graag te woord. Bel: 070 4151460. Website: www.hetrijswijksevloerenhuis.nl

Het Rijswijkse Vloerenhuis te Rijswijk is de shirtsponsor van het tweede E.H.R.C. Marathon veteranenteam


62 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017