Zoeken
  • Door: Bestuur E.H.R.C. Marathon

17 september: start en finish Skatetog op rolschaatsbaan

Komende zondag 17 september heeft de Haagse Skatetog haar start en finish op onze rolschaatsbaan in het Zuiderpark. Het is inmiddels alweer het 16e seizoen dat de organisatie van de Haagse Skatetôg het inmiddels populaire rolschaatsevenement door het Haagse organiseert.

Het leuke en gezellige van de Haagse Skatetôg is dat met een grote groep rolschaatsers, jong en oud, groot en klein, in een rustig tempo langs bekende en minder bekende plekjes van Den Haag rollend kan worden afgelegd. Rolschaatsen over het asfalt, begeleid door Politie Haaglanden, ervaren skaters en EHBO-ers, zonder enige hinder van andere weggebruikers. Wie wil dat nu niet!

21 kilometer

De Haagse Skatetôg is een gratis evenement maar heeft een maximum van 1250 deelnemers. Je krijgt daarom bij het inschrijven een polsbandje. Zonder dit bandje mag je niet meerijden in de tocht. Gemiddeld is een tocht zo’n 21 kilometer lang, maar onderweg zijn er twee pauzes.

Meer info

Wanneer: zondag 17 september

Waar: Start & eindpunt is Zuiderpark Den Haag, bij rolschaatsbaan Zuiderpark (Mr P. Drooglever Fortuynweg 3, 100 meter van Zuiderpark ingang Veluweplein).

Hoe laat: Inschrijven van 14:00 tot 15:15 uur. Start 15:30 uur. Finish ongeveer 17:45 uur

Deelname: Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via www.skatetog.nl.

Kosten: Gratis deelname

Start en finish rolschaatsbaan Zuiderpark


52 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017