Zoeken
  • Door: accommodatie Commissie

En "het" hangt..

We hebben er nog géén minuut er getraind of een wedstrijd gespeeld. Maar we zijn al in sportcampus Zuiderpark gesignaleerd. We hebben al een plekje gekregen. En niet zomaar een plekje. We hangen aan de wall of fame van de Haagse iconische sporten. Geweldig en wat zijn we trots. Begin oktober zijn wij er ook.

De horecaexploitant van sportcampus Zuiderpark doet er alles aan om de sporters en bezoekers aan het fantastische sportcomplex het volledig naar de zin te maken. Op de foto wijst Casper Kleijs van LOF Catering het E.H.R.C. Marathon shirt (éénmalige levering) aan wat dus een ereplaats heeft gekregen. Financieel werd dit mogelijk gemaakt door LOF Catering en Maltha Sport.

Maltha Sport

Is al jarenlang onze clubkleding leverancier. Zij weten precies wat rolhockeyers verwachten van sportkleding. En natuurlijk in de club kleuren blauw en wit. Maltha Sport is een allround sportwinkel in het hstorisch centrum van Delft, 10 km van het Zuiderpark gelegen. Bob Maltha kijkt altijd uit naar bezoek van een rolhockeyer. De tak van sport die hij in de loop van de jaren enorm is gaan waarderen. Meer info: www.malthasport.nl en/of via materiaal@ehrcmarathon.com.

Grand Café Park Zuid

Is onderdeel van LOF Catering en de huiscateraar van Sportcampus Zuiderpark. Zij verzorgen vanaf de begane grond van de accommodatie dagelijks de catering voor sporters, studenten en bezoekers. Daarnaast verzorgen ze de catering voor sportevenementen (100 - 5000 personen), bijeenkomsten, presentaties en vergaderingen. Opvallend is de inrichting van de horeca ruimte. Sportief en trendy ingericht met vanaf 16.00 uur een mooie menukaart. Meer info: www.lofcatering.nl

Ook Casper Kleijs van LOF Catering kijkt uit naar de rolhockeyers met hun aanhang van E.H.R.C. Marathon


48 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017