Zoeken
  • Door: Accommodatie Commissie

Een droom, rolschaatsen op natuursteen. Het kan.

Onze clubbestuurders zijn voor onze club regelmatig te gast in het Haagse Stadhuis (het IJspaleis) voor een overleg met Haagse (sport) ambtenaren. Wachtend aan de balie in de huiskamer (bevolkingshal) van het imposante gebouw kijken ze altijd jaloers naar de aldaar in het Atrium aanwezige natuursteenvloer. Bij de uitspraak "terrazzo" wordt iedere rolhockeyliefhebber enthousiast. Een dergelijke kwaliteit is de droom van iedere rolhockeyer.

Kwalitatieve sportvloeren is een absolute must om het spel rolhockey goed te kunnen spelen. In Zuid Europa en Zuid Amerika zijn de toprolhockeyhallen dan ook vaak met natuursteen sportvloeren uitgerust. In deze hallen behoeft géén rekening te worden gehouden met o.a een verende eigenschap. Deze eigenschap moet aanwezig zijn als de sportvloer ook voor andere takken van sport dan rolhockey wordt gebruikt.

Atrium City Hall

De organisatie Atrium City Hall maakt met kunst en cultuur maken het stadhuis van Den Haag aantrekkelijker voor haar bewoners en de bezoekers van de stad. Atrium City Hall maakt dit mogelijk door het initiëren, programmeren en faciliteren van culturele, maatschappelijke, educatieve en op amusement gerichte activiteiten. Atrium City Hall wil cultuur toegankelijk maken voor iedere Hagenaar, stimuleert actieve en passieve participatie en bevordert het gebruik van het Atrium Den Haag als bijzonder ontmoetingscentrum. Eén van de activiteiten is tijdens de komende Museumnacht het aanbieden van een rollerdisco op het natuursteen van het Atrium. Dus de kans om rolschaatsen op natuursteen te gaan ervaren.

Museumnacht

Tijdens de Museumnacht in het Atrium en op zaterdag 6 oktober van 20:00 tot 01:00 uur kan je op rolschaatsen (helaas zonder stick en bal) rondzwieren met gekleurde lichten en op de klanken van een echte DJ. Voor vrienden en vriendinnen die géén rolschaatsen bezitten zijn rolschaatsen ter plekke te huur in alle maten voor 2,50 Euro per paar. Langs de kant kan je uitpuffen met een drankje en wat lekkers. Je kan deze avond ook de expositie Tentoonstelling Speel je Stad - Stroom Den Haag bekijken en ervaren. Tickets en het volledige programma van de Museumnacht Den Haag is te vinden op www.museumnachtdenhaag.nl.

De natuursteen vloer van het Atrium in het Haagse (centrale) stadhuis, éénmalig de perfecte ondergrond voor rolschaatsers.


150 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017