Zoeken
  • Door: Marketing & Communicatie Commissie - Ed

Veteranen naar Dublin

In het weekeinde van zaterdag 19 en zondag 20 augustus nemen de E.H.R.C. Marathon veteranenteams 1 en 2 deel aan een meerdaags vriendschappelijk internationaal toernooi in de Ierse hoofdstad Dublin. Hiervoor zijn zij afgelopen vrijdag vertrokken van het nationale vliegveld Schiphol.

Naast culturele activiteiten staat ook een aantrekkelijk sportprogramma geprogrammeerd met behalve de Haagse en de inbreng van de Ierse gastheer ook veteranenteams uit Duitsland en Ierland.

Hoofdstad

Dublin is de hoofdstad van Ierland in de provincie Leinster. De stad ligt vrijwel halverwege aan de oostkust van het eiland, aan Dublin Bay, een inham van de Ierse Zee, en wordt van oost naar west doorsneden door de rivier de Liffey. De wedstrijden worden gespeeld in de multifunctionele sporthal (350 zitplaatsen) van het Lucan Sports & leisure Centre Griffen Valley Park in Dublin. De teams en supporters kijken uit naar een leuk en sportief evenement met de extra dimensie van Dublin City.

E.H.R.C. Marathon veteranenteam 2, één van de deelnemers aan het veteranentoernooi te Dublin

Foto: Ton Adam


95 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017