top of page
Zoeken
  • Door: Bestuur E.H.R.C. Marathon

Nieuw evenement: Block Jam jeugdrolhockey

Komende zaterdag 8 juli wordt op het Skatepark Zuiderpark en Rolschaatsbaan Zuiderpark Block Jam Escamp georganiseerd. Het is een samenwerkingsproject tussen Stichting Aight en E.H.R.C. Marathon. Er zijn allerlei activiteiten van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Mee doen

Er is een open jeugd inschrijving bij de Marathon Info Desk om deel te nemen aan Block Jam Jeugdrolhockey tussen 12.00 uur en 18.00 uur op rolschaatsbaan Zuiderpark. Géén (rolschaats) materiaal? Is te huur voor een klein bedrag.

Block Jam jeugdrolhockey

Je speelt met je maat één periode van 10 minuten op een 1/3 deel van de rolhockeybaan en je kan 3 punten bij winst en 1 punt bij een gelijk spel verdienen. Je team bestaat uit een Woody (houten plank met gaten) of een echte keeper met een mede speler. Een Block Jam referee kijkt of alles volgens de spelregels verloopt.

Meer info

Mail naar secretariaat@ehrcmarathon.com met een "op zeker binnen 24 uur reactie" garantie.


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page