Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey: veteranen

22e editie EVRICup in Oviedo (Spanje)

De European Veteran Rollerhockey Invitational Cup (EVRICup) is een invitatietoernooi voor rolhockeyers uit de veteranenniveaus 35+ en 50+. Ditmaal is het Spaanse veteranenteam C.P. Cibeles uit Oviedo (Asturia) van 21 tot en met 24 juni de gastheer en de organisator van het evenement. Het evenement wordt éénmaal per jaar en op een wisselende plaats in Europa gehouden met 24 deelnemende teams uit zes verschillende Europese landen. Nederland heeft twee deelnemers in de categorie 50+: Dreamteam uit Zaandam en ons veteranenteam 1.


34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017