Zoeken
  • Door: Bestuur E.H.R.C. Marathon

EHBO app voor je smartphone

Den Haag - Het beoefenen van onze sport is niet in zijn geheel risicoloos. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het mooi als wij in dergelijke situaties op de rolschaatsbaan weten welke eerste hulp wij kunnen bieden.

Het Rode kruis helpt hierbij door een app voor een smartphone te lanceren. Hierdoor weet jij wat je moet doen bij bewusteloosheid of een hersenschudding. Bekijk via de app bij alle mogelijke letsels. Wil je EHBO instructies altijd op zak hebben? Download dan gratis de EHBO-app.


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017