top of page
Zoeken
  • Door: EHRCM Accommodatie commissie

Onze nieuwe indooraccommodatie is open

Na vele jaren nemen we afscheid van onze indoor accommodatie sporthal Oranjeplein en verhuizen naar sportcampus Zuiderpark, op 100 meter gelegen van onze outdoor accommodatie rolschaatsbaan Zuiderpark.

Dit onderwijs- (MBO en HBO) en sportgebouw geeft onze vereniging en de Haagse rolsporten een enorm perspectief. Op meerdere plekken in dit iconische gebouw kan het spel rolhockey worden gespeeld. Vanaf breedtesporthal B (150 toeschouwers capaciteit) tot en met de topsporthal (3.500 toeschouwers capaciteit).

Welkom sportcampus Zuiderpark! We gaan sportief van je genieten.

Dubbele breedtesporthal met een rolschaatsvloer. Ene lange zijde 150 zitplaatsen en andere zijde 400 zitplaatsen. Demontabel doorzichtige boarding en een electronisch scoreboard met de Nederlandse primeur van een schotklok. BAM! Lets play rinckhockey!


48 weergaven0 opmerkingen

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page