Zoeken
  • EHRC MARATHON

Communicatie commissie moet gaan nadenken. Dus de komende periode géén nieuws

Content blocked? Nee, hoor. Alles is nog gewoon leesbaar alleen moet de Communicatie Commissie gaan nadenken over welke wijze in het nieuwe verenigingsjaar (start januari 2017) de interne en externe communicatie gaat plaats vinden. De communicatie gedurende de afgelopen drie jaar (het beleidsplan) is gezien de reacties heel goed geweest. Het heeft een bijdrage geleverd aan de zichtbaarheid van onze vereniging, van onze tak van sport.

Onder andere de website gaat wel een beetje op "zwart" want de tijd wordt nu gestoken in het opstellen van een Communicatie plan voor de komende jaren. Een kleine naamswijziging van de commissie kunnen we wel verklappen. De wijziging gaat van Communicatie Commissie naar Marketing & Communicatie Commissie. Klinkt lekker maar wat het gaat betekenen is nog voorlopig onduidelijk.

Suggesties

De Marketing & Communicatie Commissie zal haar activiteiten niet eerder starten dan 1 januari 2017. Tot die tijd staat het scherm van de clubwebsite op zwart en zullen de 1.578 like-ers bij onze social media FB pagina toch echt de komende periode geduld moeten hebben. Tot 1 januari a.s. Heb je ideeën of suggesties voor de commissie? Laat het weten. We luisteren er zeer zeker naar. Liever schrijven? Kan ook: communicatie@ehrcmarathon.com

Eventjes géén nieuwtjes meer. Dat zal wennen zijn.


57 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017