Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey

Senioren en Trim-ers naar Brabant, Jeugd blijft in Den Haag

Komende zondag 16 oktober zal ons seniorenteam in de rollerhal van Valkenswaard de strijd aan gaan tegen het Limburgse R.V. Brunssum. Gezien de resultaten van de laatste wedstrijden lijkt het team inmiddels in de topklasse een beetje op stoom te komen. Ook de Trim-ers reizen af naar Brabant daar zij twee wedstrijden gaan spelen in de recreanten competitie op de rolschaatsbaan in Eindhoven.

Onze jeugdcategorie Grizzly Bears (12-16 jarigen) gaan zondag weer trainen en er is plaats voor leeftijdsgenoten die het spel ook eens willen spelen. Deze beginners groep start haar training om 11.00 uur op de Zuiderparkbaan te Den Haag.​

De EHRCM Grizzly Bears (12-16 jarigen) gaan zondag 16 oktober weer trainen op rolschaatsbaan Zuiderpark

Foto: Chantal van den Bor - Den Haag


17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017