Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey, Jeugd

Zondag 23 oktober weer een training startende Grizzly Bears (12-16 jarigen)

Zondag 23 oktober aanstaande wordt er weer een zogenaamde inloop training starters voor kinderen met een voortgezet onderwijs leeftijd georganiseerd. Dat is de zogenaamde Grizzly Bears categorie Locatie is rolschaatsbaan Zuiderpark van 11.00 - 12.00 uur. Het leuke van dit initiatief is dat over het algemeen startende kinderen aan deze training deelnemen. Geïnteresseerden kunnen gewoon langs komen en mee doen. Voor eerdere info via het mailadres tcr@ehrcmarathon.com of via de Marathon Infolijn 06 120 88 513.

========================== eerdere berichten over dit onderwerp ===================

Afgelopen zondag 2 oktober heeft op onze out-door accommodatie de eerste training plaatsgevonden voor 12-16 jarigen. Een groep van merendeels starters kregen een training aangeboden en het plezier was enorm. Dat was mooi om te zien. Komende zondag 9 oktober is de tweede training van deze bij de club nieuwe categorie met de spannende naam Grizzly Bears. Meer info? Mail via het adres secretariaat@ehrcmarathon.com.

========================== eerdere berichten over dit onderwerp ===================

Beste ouders, beste rolhockey liefhebbers,

op zondag 2 oktober aanstaande gaan we maar wat al te graag van start met het trainen van een nieuwe jeugdgroep binnen onze vereniging en wel voor de leeftijd 12 t/m 16 jaar.

De trainingen zullen plaatsvinden op rolschaatsbaan Zuiderpark op zondagen van 11.00 uur ot 12.00 uur. Daarna kunnen de sporters nog een half uur de rolschaatsbaan benutten in alle vrijheid.

Omdat wij jullie nog niet kennen en ook niet weten welke materialen van huis uit al aanwezig zijn, hierbij een paar vragen: 1. allereerst willen wij graag weten wat de namen van de kinderen zijn en hun geboortedatum, 2. dan welke ervaring zij hebben met de sport, 3. en hebben zij ook rolschaatsen, stick en/of beschermers van zich zelf?, 4. tot slot jullie telefoonnummer.

Komende zondag zal de training orienterend van start gaan. Van daaruit zal de training worden aangepast op niveau. In het begin zullen we met een kleine groep zijn en het is daarom belangrijk dat we op tijd een eventuele afmelding voor de training krijgen.

Bij regen kunnen we ook in het Paviljoen het één en ander doen. Om die reden is het handig een paar sportschoenen mee te nemen.

Interesse of meer info? Geef dat aan met een mail via het mailadres secretaris@ehrcmarathon.com of de Marathon Info Lijn 06 120 88 513.

Graag tot komende zondag.

Foto: Ton Adam-Wateringen


65 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017