Zoeken
  • Door: Accommodatie Commissie

Parkeerbeleid rolschaatsbaan Zuiderpark

Kom op de fiets, brommer, scooter of met het openbaar vervoer naar onze sportaccommodatie in het Zuiderpark. Er is achter de ballenvanger kleedkamerzijde een gratis onbewaakte fietsenstalling.

Voor het autoparkeren worden buiten de sportaccommodatie de autoparkeerplekken P1 tot en met P4 geadviseerd (zie tekening). Voor de ingang van de sportaccommodatie zijn géén autoparkeerplekken. Laat je niet verleiden als er wel auto's staan geparkeerd. Er zijn drie soorten parkeerhandhavers in het Zuiderpark actief.

Biggenruggen

Daar de eigenaar de bestrating langs het Paviljoen Zuiderpark wil beschermen worden er binnenkort ter hoogte van het Paviljoen en de rolschaatsbaan zogenaamde betonnen biggenruggen geplaatst. Waardoor er géén auto's meer worden geparkeerd langs de rolschaatsbaan en achter de ballenvanger kleedkamerzijde. Door deze maatregel zal ook de veiligheid in dit gebied verbeteren.

Gedoogbeleid

In totaal zijn er 16 autoparkeerplaatsen voor de vereniging bij evenementen beschikbaar welke door de Gemeente worden gedoogd. Dit zijn de autoparkeerplaatsen na binnenkomst aan de linker zijde. De 4 auto parkeerplaatsen aan de rechterzijde zijn gereserveerd voor de exploitant van Paviljoen Zuiderpark.Bij evenementen zorgt onze vereniging ervoor dat de 16 auto's ordelijk worden neergezet.

Reserveringen autoparkeerplaatsen

Bij sportevenementen welke wij als vereniging organiseren geven wij onze sportgasten van (ver) buiten de stad de mogelijkheid om in de week voorafgaande aan het evenement het aantal auto's op te geven waarmee ze naar onze stad afreizen. Wij reserveren dan parkeerplaatsen op de sportaccommodatie die zij voor eigen risico kunnen innemen. Hiermee willen wij onze Haagse gastvrijheid tonen. Ook mindervaliden kunnen van te voren bij de organisatie parkeerplaatsen reserveren. Tijdens de doordeweekse trainingsavonden is géén enkele vorm van parkeerregulering op de sportaccommodatie.

Parkeermogelijkheden P1, P2, P3 en P4 rondom de de sportaccommodatie rolschaatsbaan Zuiderpark.


29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017