Zoeken
  • Door: Accommodatie Commissie

"Waar wordt gewerkt, worden fouten gemaakt"

Na een verlengde uitvoeringsperiode is op vrijdagmiddag 2 september de rolschaatsbaan Zuiderpark door de Gemeente Den Haag, als eigenaar, weer vrijgegeven voor gebruik. Per direct heeft onze vereniging de uitvoerende afdeling van de Gemeente Den Haag aangegeven dat de nieuwe rolsportvloer niet de kwaliteit heeft van de samen met de Gemeente Den Haag en overige Haagse rolsporten bepaalde rolsportvloer. Om dit mogelijk te maken heeft de Haagse Wethouder van o.a. Sport de financiën beschikbaar gesteld omdat de investering past in het totale beleid om met de Haagse rollende takken van sport het Zuiderpark verder te ontwikkelen tot een plek met de naam "Zuiderpark, rolplace to be"

Inmiddels is de rolschaatsbaan door één van de vertegenwoordigde sportbonden afgekeurd voor het spelen van officiële competitiewedstrijden in de tak van sport rolhockey. Het is op diverse momenten fout gegaan tijdens het proces om tot een fantastische rolsportvloer te komen. "Waar wordt gewerkt, worden fouten gemaakt". Dat is niet anders. Maar oplosbaar.

Herstelplan

Nu moet er op korte termijn door de uitvoerende afdeling van de Gemeente een herstelplan komen. Een herkansing. Binnen zes werkdagen is het mogelijk om de rolschaatsbaan Zuiderpark in de juiste conditie te krijgen. Als onderdeel van Sportcampus Zuiderpark met het onderwijs, wetenschap en sport als pijlers. Op 100 meter afstand Rolschaatsbaan Zuiderpark, een iconische sportaccommodatie sinds 1958. De plek voor meerdere rollende takken van sport. Voor jong en oud. Topsport en breedtesport. Om iedere Hagenaar of Hagenees in beweging te krijgen. De schouders eronder. Herstellen en over enige tijd is iedereen deze moeilijke dagen vergeten en genieten we van hetgeen op deze plek in het Haagse Zuiderpark allemaal op rolschaatsgebied kan plaats vinden.


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017