Zoeken
  • Door: Accommodatie Commissie

Rolschaatsbaan afgekeurd

Naar aanleiding van de recente negatieve berichtgeving over de nieuwe rolsportvloer van rolschaatsbaan Zuiderpark heeft de Nederlandse Rollersports Bond afgelopen dinsdag het initiatief genomen om de rolschaatsbaan te keuren vanwege de komende senioren competitiewedstrijd. Doordat het hermonteren van de balustrade niet op een correcte wijze heeft plaatsgevonden is de rolschaatsbaan voor komende zondag 11 september afgekeurd op de aspecten veiligheid en aansprakelijkheid.

Hierdoor kan de competitiewedstrijd E.H.R.C. Marathon - Kon. Modern S.C.W. niet worden gespeeld. Het is momenteel nog niet duidelijk wat de consequenties voor onze vereniging zijn. Duidelijk is wel dat de competitieleider van de sectie rolhockey Nederlandse Rollersports Bond voor een dilemma komt te staan daar onze vereniging dispensatie heeft om tot en met de maand september outdoor thuis competitiewedstrijden te spelen. Na de herstelwerkzaamheden zal een herkeuring moeten gaan plaatsvinden voordat de volgende thuiswedstrijd op rolschaatsbaan Zuiderpark van ons seniorenteam op zondag 25 september tegen R.C. Brunssum daadwerkelijk doorgang kan vinden.

Bedoeling

Na de forse uitloop van de uitvoeringstijd, de niet toegezegde rolsportvloer, de loslatende laatste laag, de niet vlakke rolsportvloer, een niet goed gemonteerde balustrade, het geannuleerde vrij rolschaatsen nu dus weer het verbod om komende zondag een officiële competitiewedstrijd te spelen. Dit kan nooit de bedoeling zijn geweest op het moment dat 1,5 jaar geleden de gesprekken tussen de Gemeente en onze vereniging werden gestart om de verouderde rolsportvloer van de rolschaatsbaan te gaan vervangen.


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017