Zoeken
  • Door: Technische Commissie rolhockey

Ook samenwerking met Blockjam gecanceld

Via het platform Zuiderpark en de stimulerende activiteiten van de gemeentelijke afdeling Sportsupport worden steeds meer partijen in en rondom het Zuiderpark bij elkaar gebracht. Deze partijen stimuleren elkaar om beweegprojecten op te zetten en aan elkaar te koppelen. De samenwerking met Stichting Aight en het evenement Blockjam op zondag 11 september is een gevolg van de genoemde initiatieven.

Door de ontwikkelingen van rolschaatsbaan Zuiderpark kan onze vereniging op het laatste moment niet haar belofte nakomen om zondag 11 september het rolhockey evenement te koppelen aan het evenement Blockjam. De rolschaatsbaan en het skatepark liggen 50 meter van elkaar in het Zuiderpark en was een goed voorbeeld hoe partijen in het Zuiderpark kunnen samenwerken.

========================== eerdere berichten over dit onderwerp ======================

Zondag 11 september wordt het gezellig druk bij stadspark ingang Veluweplein. Op deze zondag gaan op Rolschaatsbaan Zuiderpark vanaf 10.00 uur rolhockey wedstrijden plaats vinden en vanaf 12.00 uur wordt er in Skatepark Zuiderpark een zogenaamde Blockjam georganiseerd. De evenementen zijn gratis te bezoeken.

Het gelijktijdig organiseren van de evenementen past volledig in de Gemeentelijke doelstelling en de doelstelling van het Haags Rolsport Collectief om aanwezige partijen uit het Zuiderpark met elkaar evenementen te laten organiseren. Het stadspark leent zich daar uitstekend voor. De rolschaatsbaan en het Skatepark liggen op 50 meter afstand van elkaar.

Rolhockey

Onze vereniging organiseert in samenwerking met de sectie rolhockey van de Nederlandse Rollersports Bond rondom de topklasse wedstrijd E.H.R.C. Marathon - Kon. Modern S.C.W. rolhockey wedstrijden voor de jeugd, de recreanten en de veteranen. Het volgende programma zal zondag 11 september 2016 op rolschaatsbaan Zuiderpark aan de orde zijn:

10.00 - 12.00 uur Jeugd wedstrijden

12.00 - 13.30 uur Recreanten wedstrijden

14.00 - 15.30 uur Topklasse wedstrijd E.H.R.C. Marathon - Kon. Modern S.C.W.

16.00 - 18.00 uur Veteranen wedstrijden

Blockjam

De Blockjam op zondag 11 september is een zogenaamde Urban wijkfestival dat wordt georganiseerd voor en door jongeren. Jongeren gaan het zelf organiseren, krijgen de kans hun eigen talent te ontdekken, te tonen, te etaleren en verder te ontwikkelen. Vooral Urbansport, dance en creativiteit is op dit moment zeer populair onder jongeren. Blockjam is een initiatief van The Hague Street Art, een project van Stichting Aight.

Tussen 12.00 en 18.00 uur is voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar een mooi programma met leuke clinics, optredens en workshops.


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017