Zoeken
  • Door: Materialen Commissie

En weer een paar Vintage rolhockeyschaatsen gereed

Het is een lastig klusje. Om van oude, geschonken, rolschaatsen weer een acceptabel setje te maken. Vintage rolhockeyschaatsen zijn ideaal voor (her) starters. Om het (weer) een keer te proberen. En dan aan te sluiten bij de Trim-ers of Veteranen 2. En het lukte afgelopen zaterdag weer om een paar Vintage rolhockeyschaatsen beschikbaar te krijgen. Nu is maatje 43 aan de collectie toegevoegd.

=================== eerdere berichten over dit onderwerp ============================

Morgen (zaterdag 30 juli) gaan we weer "Vintage knutselen". Van vier oude naar één bruikbare retro. Voor onze starters. Dat is het doel voor de leden die al op vakantie zijn geweest, niet gaan of nog mogen gaan. Hoe laat? Tussen 10.00-13.00 uur. Waar? Rolschaatsbaan Zuiderpark. Gereedschap? Je eigen koffertje meenemen.

Oude rolhockeyschaatsen deskundig onder handen genomen door (links) Ger Slootweg (veteranenteam 1)

en Peter den Uyl (veteranenteam 2).


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017