Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Wethouder Baldewsingh eregast bij 3vs3 Knock-out 2016

Vandaag heeft het Bestuur van de vereniging de bevestiging ontvangen dat de heer R. (Rabin) Baldewsingh, wethouder Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport, tijdens ons evenement de Marathon 3vs3 Knock-out 2016 op zaterdag 3 september aanwezig zal zijn. Wij zijn zeer verheugd over zijn toezegging waarmee hij onder andere zijn waardering uitspreekt voor de ontwikkelingen bij onze sportvereniging.

Onder zijn bezielende leiding heeft hij het ook mogelijk gemaakt dat de sportvloer op de rolschaatsbaan Zuiderpark binnenkort volledig wordt vervangen. De gekozen type van de nieuwe sportvloer kan worden gezien als één van de beste rolsportvloeren in Europa. De Wethouder zal in de ochtenduren via een formele handeling de sportvloer (her) openen. Uiteraard zullen wij hem vragen of hij op zijn bekende enthousiaste wijze de aanwezigen met één of meerdere boodschappen zou willen toespreken.

Wethouder de heer R. (Rabin) Baldewsingh


13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017