Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Nieuw vanaf 6 juli, Summer Vintage Skating!

Vanaf woensdag 6 juli tot en met woensdag 28 september is er voor volwassenen op rolschaatsbaan Zuiderpark een speciaal vrij rolschaats uur. In alle rust van het groene stadspark met haar fluitende vogeltjes en rond huppelende konijntjes. Voor de afsluitende koffie/thee met of zonder appelgebak is het terras geopend. We noemen dat Summer Vintage Skating. Van 11.30 uur tot 12.30 uur. De toegang is gratis. Net als in de jaren 60, 70 en 80 weer voorzichtig rondjes draaien in de rustgevende groene omgeving van het Zuiderpark.

Vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur gaat het dezelfde middag weer los voor de jeugd. Dan met hippe muziek, toezicht, jeugdrolschaatsverhuur en ook de unieke gratis toegang. Rolschaatsbaan Zuiderpark, ingang Veluweplein/Moerweg.

See you on skates!

Meer informatie te verkrijgen via het mail adres: secretaris@ehrcmarathon.com

11.30 uur voor volwassenen en om 13.30 uur voor de jeugd


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017