Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey Jeugd

Jeugdzomerstop tot 11 augustus

Donderdag 11 augustus trainen weer. Het was voor de zomerstop heel leuk. Doe je donderdag 11 augustus ook mee? Dat kan. Info via secretaris@ehrcmarathon.com.

=========================== eerdere berichten over dit onderwerp=======================

Op donderdag 14 april spelen we weer buiten. We zijn uit sporthal Hogeveld en zijn nu op rolschaatsbaan Zuiderpark. Heerlijk buiten. Vanaf 16.30 uur gaan we weer rolschaatsen. Rolschaatsspelletjes en natuurlijk met bal en stick het spel rolhockey spelen. We zijn met z'n zessen en we willen nog meer sportvriendjes en -vriendinnetjes erbij. WE WANT YOU!

=========================== eerdere berichten over dit onderwerp=======================

Aanstaande donderdag 3 maart gaan we de laatste maand in van het indoor jeugdrolhockey in. Tot april heeft sporthal Hogeveld dan de bescherming geboden tegen de slechte weersomstandigheden. Op donderdag 7 april wordt de eerste Jeugd Rolschaats Experience op rolschaatsbaan Zuiderpark gehouden. Maar eerst de maand maart in die mooie sporthal in het Wateringseveld. Van 17.00 uur tot 18.00 uur.

=========================== eerdere berichten over dit onderwerp=======================

Het gaat er leuk aan toe tijdens de wekelijkse jeugdtrainingen in sporthal Hogeveld (Wateringese veld) en ook in de maanden februari en maart zijn in deze fraaie sporthal de jeugdtrainingen op de donderdagen gepland. In de maand april start op donderdag de 7e de eerste outdoor jeugdtraining op rolschaatsbaan Zuiderpark.

=========================== eerdere berichten over dit onderwerp=======================

Het was afgelopen donderdag 4 februari gezellig bij het jeugdrolhockey (5 - 12 jaar) in sporthal Hogeveld (Wateringse Veld). Ook komende donderdag 11 februari staan onze jeugdtrainers vanaf 16.00 uur klaar voor een heerlijk uurtje jeugdrolhockey.

Heb je géén materiaal? Géén probleem. Dat kan je van de club lenen.

Aanmelden/informatie via het mailadres tcr@ehrcmarathon.nl

=========================== eerdere berichten over dit onderwerp=======================

Terwijl we nog volledig met de wel of niet komende zomerzon bezig zijn wordt aan de bestuurstafel alweer gesproken over de jeugdtrainingen gedurende het nieuwe outdoorseizoen (1 oktober - 31 maart). Door de goede samenwerking met de gemeente Den Haag is de mogelijkheid ontstaan om het indoor jeugdrolhockey in de fraaie sporthal Hogeveld (Wateringse Veld) te laten plaats vinden.

Sporthal Hogeveld, gebouwd in 2004 en gelegen aan Panamaplein 30, heeft een sportvloer oppervlakte van 48 bij 28 meter en op de eerste etage is er een zittribune voor ongeveer 250 toeschouwers. Overdag maakt het onderwijs gebruik van de sporthal en ’s avonds en in het weekend vooral de breedtesport met bonden en verenigingen. De sporthal is toegankelijk voor mindervaliden en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving van de accommodatie. De sporthal ligt op 4 km (15 fietsminuten) van de outdoor lokatie in het Haagse Zuiderpark

Samenwerking

Direct naast de sporthal ligt de RK Basisschool De Fontein waar LO docent Tobias Kuiper inmiddels ook kennis heeft gemaakt met jeugdrolhockey. "We hebben de afgelopen periode samen met de vereniging E.H.R.C. Marathon clinics georganiseerd en de reacties van de kinderen waren héél leuk. Dus dit gaan we vaker doen", aldus Kuiper. Nu de gemeente Den Haag jeugdrolhockey in deze sporthal mogelijk heeft gemaakt ontstaat de mogelijkheid om meerdere samenwerkingsinitiatieven, tussen de school en de vereniging, te gaan ontplooien.

Kom je ook aanstaande donderdag 21 april met ons mee doen? Foto: B. Fresco-Berkel en Rodenrijs

#organisatienieuws

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017