Zoeken
  • Door: Activiteiten Commissie

Inschrijving voor R&A gesloten

De inschrijving is gesloten. Nu gaan we de laatste zaken organiseren. Het gaat echt leuk worden. We hebben er ontzettend veel zin in. Zeg nu zelf, rolhockeyen en schilderen. Dat is toch wel bijzonder.

Het programma heeft de volgende indeling gekregen:

15.00 - 15.30 uur Inloop met live muziek

15.30 uur Opening door voorzitter E.H.R.C. Marathon

16.00 uur Mixed clubwedstrijden

17.30 uur Gezamenlijk schilderen met live muziek

18.30 uur Bbq met digitaal- en live muziek

============================ eerdere berichten over dit onderwerp===================

Het programma voor zondag 3 juli krijgt steeds meer vorm. Er komen leuke ideeën bij de organisatie binnen, die gaat kijken of het allemaal is te realiseren. Er zijn een aantal activiteiten al zeker. Onder andere dat we gaan rolhockeyen en dat we met elkaar gaan schilderen om tot een clubkunstwerk te komen. Jullie hebben de uitnodiging ontvangen. Al bevestigd? Het is een "members only" clubactiviteit maar natuurlijk is een introducee welkom (unlimited).

============================ eerdere berichten over dit onderwerp======================

De gemeente Den Haag neemt als eigenaar van rolschaatsbaan Zuiderpark onze tak van sport serieus en gaat onder andere tijdens de komende zomerperiode de inmiddels versleten sportvloer van de rolschaatsbaan vervangen. Daar zijn wij als vereniging zeer blij mee want dat zal de veiligheid en het rolhockey plezier gaan verhogen. En dat voornemen willen wij gaan vieren op de aller laatste dag dat het nog mogelijk is voordat de vaklieden aan het werk gaan. Reserveer zondag 3 juli vanaf 15.00 uur in jullie agenda's.

We kunnen nog niet veel verklappen (omdat we het zelf ook nog niet weten) maar een aantal zaken zijn al wel zeker. We gaan op een artistieke wijze afscheid nemen van de oude en inmiddels versleten sportvloer, we gaan sporten (één keer raden welke tak van sport) en om in de stemming te komen is er een hippe dj en zal de bbq op houtskool voor het vlees gaan branden.

Binnenkort meer info over het evenement "Rinkhockey & Art" via deze clubwebsite.

Afscheid nemen van de huidige sportvloer door middel van Rinkhockey & Art op zondag 3 juli aanstaande


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017