Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Herdenken en vieren

Woensdag 4 mei

Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken we de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien. Op deze dag wordt om 20.00 uur in het hele land twee minuten stilte in acht genomen voor de Nederlandse oorlogsslachtoffers.

Donderdag 5 mei

Op 5 mei vieren wij de Bevrijding en dat we sindsdien - al meer dan 70 jaar - in vrijheid leven. Bevrijdingsdag is de nationale feestdag waarop de bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland in 1945 en ook de bevrijding van het toenmalig Nederlands-Indië gevierd. Nederland staat op 5 mei stil bij de grote waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten.


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017